SARAMACCA FOOD

SARAMACCA FOOD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 77 beoordelingen
25 aug 2019 om 9:29 Ik had eten besteld hier 2 roti was super weinig in het bakje! zonder jus, aardappel zonder smaak was niet te eten! zonde van me 23,- !!!!
24 aug 2019 om 21:37 Zo smerig was het eten zo wel de witte rijst met doks als de nasi met kip en ook de broodje lams LETTERLIJK 6 STUKJES DOKS DE KIP VAN DE NASI VALT UIT ELKAAR BROODJE LAMS grote blokken lams en WAT WAS DE RIJST SMERIG EN VIES
22 aug 2019 om 23:21 1e keer besteld en het was echt lekker. Roti kip en br bakkeljauw was top
19 aug 2019 om 21:33 Bestelling van roti was snel en het eten was nog heet en echt super lekker. Woon in het laatste gedeelte van rijswijk wat toch een flink eind rijden is. Helaas geen fooi, dus dan maar een review. Bestelde roti was echt lekker!
18 aug 2019 om 22:17 Had eten besteld met een fernandes erbij , eten was er in 45 min zoals aangegeven alleen ze waren se fernandes vergeten. Ik hun gebeld kreeg ik excuses en zou zo snel mogelijk er zijn , 20min later kwam me fernandes met gratis koekjes erbij! Erg lekker
18 aug 2019 om 21:57 Erg lekker eten. Duurde alleen wat langer dan vertelt werd maar was lekker. Wel vervelend dat de roti met kip kerrie pittig was. Sommige kunnen daar slecht tegen, dus dat vond ik helaas een beetje tegenvallen.
17 aug 2019 om 12:05 Roti was oud en heel weinig eten gekregen voor de portie wat je betaald.
14 aug 2019 om 17:57 Heel lekker. Echt aan te raden.
12 aug 2019 om 2:26 Het eten is heerlijk. Heb er vaker besteld en altijd lekker en snel met bezorgen.
10 aug 2019 om 19:36 Altijd super bij deze leverancier.
9 aug 2019 om 20:22 heb genoten dankjewel
9 aug 2019 om 14:51 Authentieke smaak ..zoals je het jezelf voorstelt tijdens het bestellen. Ik heb heerlijk gegeten ...Zeker voor herhaling vatbaar